Wie is Jolanda


Mijn naam is Jolanda, geboren in 1964. Gehuwd en 2 volwassen kinderen

Ik ben nooit op zoek gegaan naar het spirituele, Reiki, de Oude Natuurreligie Religie, Munay Ki, het vond de weg naar mij. Daar heb ik mijn verder in gespecialiseerd en verdiep en het gaf mij genoeg voldoening en verdieping. Ik heb mij ook nooit afgevraagd, wat het doel van leven op aarde is, waarschijnlijk komt dit door mijn zielsleeftijd . Persoonlijk vind ik dit zonder van mijn tijd en energie, dit is dan ook in "NIET stromende energie zitten". Het accepteren dat men hier op aarde is, maak het een stuk prettiger en vrijer, "in stromerde energie zitten".

In januari 2004 kwam ik op het pad van de tradtionele oude religie het heidendom (in de volksmond heks) en sinds dien houdt ik mij bezig met deze oudste natuur of oerreligie en is het mijn geloof geworden. Ik wil mij zelf geen heks noemen, maar meer een natuurreligie beoefenaar of een Pagan. vergelijkbaar met een persoon die het christendom aanhangt, christen genoemd word.

Ik ben een eclectische Mentrix. Ik kom uit Coven Avalon. Ik heb daar de leer van de oude religie moge ontvangen, van de Heks van Avalon, van januari 2004 tot augustus 2009. Met deze leer kwamen er voor mij heel veel puzzel stukjes op zijn plek, wat een beter, natuurlijke en geloofwaardig beeld voor mij gaf.

Vanaf November 2009, ben ik zelf van start gegaan, om deze vergeten en bijna verloren oerreligie over te dragen, eerst vanuit de leer die mij is overgedragen. In 2012 ben ik een andere weg in geslagen, meer de weg van de oude natuurreligie/ Hellenisme/heidendom, onder de naam Natuurreligie groep knossos ander.

Na ruim12 jaar mijn vleugels te hebben mogen uitslaan, mijn taken te hebben mogen vervullen, mij hebben doen ontplooien, prachtige mensen te hebben ontmoet en mijn kennis heb mogen doorgeven, ben ik weer geland. Sinds mei 2016 ben ik begonnen aan mijn retour en heb ik besloten het rustige aan te doen, mij weer meer toe te leggen op spirituele helper, dan het doorgeven, van natuurreligie aan heksen/pagans. NGKA is in goede harmonie en sfeer opgeheven en is overgegaan in "herleef de Natuurreligie",. Waar ik mensen die mijn site bezoeken de oude wereld wil laten herleven. De kennis overdracht doe ik niet meer, maar wie aan mijn deur aanklopt, zal de deur zeker opengaan.

Ik voel mij geen spirituele healer, maar een spirituele helper. Waarom? Wanneer een persoon de weg van het spirituele (Reiki  of een andere healing techniek) vind, zichzelf heallt, ik tracht u hierbij zo goed mogelijk te helpen en bij te staan.

Ik ben Reiki master in de westerse traditie, ervaring in Reiki sinds 1995 . 
Sinds Maart 2019 opleidingen afgerond als Orthomoneculaire natuurvoedingdsadviseur
Wat kan ik u bieden, klik hier

Mochten er vragen komen bij het lezen van mijn website over de natuurreligie/heidendom mail mij, ik zal u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Een magische groet van Jolanda

Ik ben ook te volgen via blogspot