Een natuurlijke eet leefwijzer, het kan. Afvallen betekend meer dan alleen een slanke lijn willen hebben, denk hierbij aan de rol van je organenMaak een ommekeer in je eet patroon, terug naar de basis je oer zijn. Op de natuurlijke eetleefwijzer site tracht ik u bewust te kunnen maken van waar wij ver van zijn afgedwaald en het dus niet meer als gewoon beschouwen maar als doorslaan zien dat natuurlijk eten. Moge het u inspireren en u er toe zetten tot een ommekeer in uw eetpratroon. Maak een nieuwe start, het is nimmer te laat hiervoor, zoals Hippocrates ooit uitsprak “laat uw voeding uw medicijn zijn, uw medicijn uw voeding”. Om naar de website te gaan klik hier

Wees Gezond op natuurlijke wijze, zo natuurlijk is dat niet meer vandaag de dag.
Een arts van tegenwoordig kan hij nog (chronische ziekte) genezen? 
De reguliere geneeskunde geneest heelt weinig chronische aandoeningen. Het boek OERsterk van drs. Richard Leth gaat hier uitgebreid verder op in, waarom de reguliere geneeskunde expert is op het gebied van de acute geneeskunde en de complementaire geneeskunde expert is op het gebied van chronische aandoeningen. De reguliere weg bied met zijn voortvarendheid veel uitkomst, maar dat is niet altijd een uitweg naar een genezing op chronisch ziek zijn, hierin kan de alternatieve weg meer uitkomst bieden. Regulier en de oude geneeskunde kunnen als een Yin & Yang voor de mensheid dienen. Alleen moet de mensheid in de reguliere weg zijn ego en marktwerking in winst uitschakelen.
             
Mooi voorbeeld is van Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam. Hij ontwikkelde een nieuw concept rondom optimale gezondheid, omdat hij in de medische praktijk zag dat veel medicijnen de patiënten niet genezen. In zijn praktijk combineert hij westerse en oosterse geneeskunde om tot een OERsterkresultaat te komen.

Echter per 2018 stopt hij met  o.a. zijn intergrale praktijk en richt hij zich op een nieuwe missie. Het is zijn ambitieuze missie dat in 2022 één miljoen mensen leider van hun gezondheid zijn. Dat betekent dat ze een persoonlijk leefstijlplan hebben, en de kracht van leefstijl in hun dagelijks leven integreren. 

Zijn focus ligt op gezondheid in plaats van op ziekte. 
Zijn focus ligt op voorzorg in plaats van nazorg. 
Zijn focus ligt op proactief leven in plaats van reactief leven.

Meer weten klik hier