DoTerra wat “Geschenk van de Aarde” betekent.

Op 25 nov 2017 was ik op het Better health event van het Amber Albarda. Daar nam ik deel aan de workshop over essentiële oliën van DoTerra. Nu werk ik wel met oliën, maar niet op dit niveau, deze oliën raakte mij. Hoe mooi kan het weer zijn, de natuur als medicijn kast, natuurlijk goed!

De workshop werd geleid door Anita van der Graaf en Simone Schot. Ze legde uit wat er zo bijzonder aan deze oliën zijn, ik raakte steeds enthousiaste en wist, hier moet ik iets mee. Vanuit de natuurreligie werkte ik al met etherische oliën maar op een heel ander level. Oliën spraken me altijd al aan, maar het kwam nooit echt tot een ontplooien ervan, tot ik met de DoTerra olie in aanraking kwam. Heb de familie kit besteld die men bij de workshop introduceerde.

Eenmaal in huis, raakte ik in de ban en las de EmoTERRA van Patricia Martina, “emotionele evenwicht en essentiële oliën”. Bij het lezen zag ik vele overeenkomsten en aansluitingen vanuit mijn natuurreligie en spiritualiteit. Toen begreep ik waarom deze oliën mij pakte en ik met deze oliën wilde ontplooien. 

Ben nog pril bezig en aan het uitproberen en zeker al met resultaat, zo heb ik oregano gebruikt onder mijn voeten bij een beginnende verkoudheid en heb ik de flu bomb ingenomen, met resultaat. Ook op emotioneel vlak boek ik al snel resultaat bij mijn partner.

Ik ga hierin meer kennis ervaring in op doen en workshops volgen, zodat ik in de toekomst mensen in mijn praktijk verder hiermee kan gaan ondersteunen waar nodig is.  Mijn ervaring met zelfmedicatie in de homeopathie wil ik met deze prachtige bijzondere oliën gaan uitbreiden.

Tip, waar moet je op letten bij het kopen van een essentiële olie. Mocht je naar andere oliën willen kijken dan de DoTerra olie, let dan goed op dat er geen kruis op het flesje staat, dat het zuiver is, kijk of er een batch nummer op staat zodat je op de website van het merk kan opzoeken waar het vandaan komt, let erop dat het in een Amber kleurig flesje zit.

Het verhaal achter Doterra klik hier
Meer over DoTerra bekijk de Video 

Jolanda 
december © 2017 Natuurlijk goed.