Als pagan werkt je ook met etherische olie om bijv. je magie/spreuk te kunnen versterken. Maar geen een olie heeft mij zo in mijn ziel geraakt als die van DoTERRA. Zij hebben ook olie die op spiritueel gebied goed te gebruiken is.

Hoe kwam ik in aanraking met DoTERRA?

Als eclectische pagan werk ik graag met energieën, dat is mijn specialiteit. In mei 2016 heb ik de bezem in het hoenderhok geparkeerd, was even overal klaar mee, rust. Even pauze voor mezelf.

In november 2017 ging ik met mijn dochter, diens vriendin en diens schoonzus naar het Better Health event van Amber Albarda. Samen met mijn dochter ging ik naar de workshop van de DoTERRA olie. Daar gebeurde het, ik werd getriggerd en hebt De familie kit besteld.

Ik wist weinig van deze olie, waarom raakte deze mij zo? Heel anders dan de andere olie die ik gewoon kocht in de winkel. Daar kwam ik snel achter, de wijze waarop de olie wordt gemaakt, bevat veel energie, ahhhhh. Dat heb ook ik gemerkt, want vanaf die dag dat de familiekit binnen kwam, ontwaakte ik letterlijk en figuurlijk. De bezem kwam weer voorzicht te voorschijn, heb handreflex cursus gevolgd, waar ik kan werken met de olie. Praktijk Natuurlijk Normaal  werd gerealiseerd en het volgen van de opleiding natuurvoedingsadviseur is gaande. Kortom de DoTERRA olie heeft letterlijk mijn leven verrijkt. Niet alleen voor mij, maar ook voor mij cliënte die mijn praktijk bezoeken. U kunt er op vertrouwen dat ik u geen sprookje vertel.

DoTERRA  essentiële olie is gemaakt voor therapeutische doeleinde. Maar sommige oliën kunnen ook spiritueel ingezet worden. Deze heb ik gebundeld in een gids. Wil je meer weten over het ontstaan van DoTERRA enz, klik hier.

De olie kunt u tegen een aantrekkelijke reductie prijs bij mij bestellen. Mail mij er over mocht u interesse hebben.
Voor iedere 12e van elke maand bestel ik de producten.

Wilt u ook weten welke kwaliteiten de olie heeft op therapeutisch gebied? Ook hierover kunt u mij mailen. Ik stuur u dan kosteloos de informatie over de olie toe.

Over de spirituele olie van DoTERRA pdf.
Uitgebreide informatie over, waar let je op met het kopen van een olie pdf.

Bij mij verkrijgbaar zelf samengestelde DoTERRA olieroller of spray, klik op PDF

Jolanda