Bangmakerij

Jammer dat, kerken nog steeds schoon schip maken, over de ruggen van andere religies, laten ze zelf maar eerst schoon schip maken, binnen hun eigen gemeenschap. 

Jammer dat, de EO denkt, dat dit een modern verschijnsel is, door o.a Harry Potter. Terwijl het een voorbode is, dat wat eens was, weer wederkeert. Het los staat van een new age gebeuren. Zeker naief om dat te denken.

Jammer dat, men vergeet dat o.a.  heel wat rituelen die men in de kerk gebruikt, nog een oud gebruik is van de oude beschaving, dus occult. Maar dat zullen zij altijd ontkennen.

Jammer dat, met name nu de EO, een punt probeert te maken, om niet de weg van de oude religie in te gaan. Daarmee heffen zij hun geloof boven de ander, foute boel........

Jammer datreliegies, welk dan ook, elkaar nog steeds proberen te overstijgen, ipv vleugel aan vleugel te vliegen.

Jammer dat, deze les door de kerk, nog steeds niet gezien wordt, dus niet geleerd is en dus steeds wederkeert.

Alles loopt een keer ten einde, zo ook het tijdperk van het heidendom, dat plaats moest maken voor het christendom etc. Nu lijkt het tijperk te keren,  dat zint vele kerken niet. Maar er komt een tijdperk aan, waarin we moeten leren samen te vliegen, in harmonie, liefde en respect. Dat gaat niet zonder slag of stoot. We merken het nu al, vele natuurampen (moeder aarde doet mee), de crisis etc.

Maar ook, dat, ja,ja, verschillende geloven bij elkaar komen, om hun religie te delen. Maar ook dat men beseft, dat we te ver van onze moeder aarde verwijderd zijn. Dat we haar uitputten met onze hebzucht, dat we met de wilde dieren, verkeerd omgaan, hun bezit waar ze wonen moeten respecteren, dat is het begin punt van een nieuwe goede start.

Geloof, in wat voor jouw goed voelt, in de oude religie, het christendom,  katholiek, evangelie etc. Weet, we putten alle liefde/ genezing etc.  uit dezelfde bron. Het is altijd goed, wanneer het vanuit je hart gaat, vanuit liefde, zonder elkaar te overstijgen,  zonder macht, schakel je ego uit.

En geloof, als je alles waar je voor staat, vanuit de intentie van je hart vanuit liefde uitvoert, zonder jezelf iets of iemand te overstijgen en het goed beheerst, kan je niets gebeuren.

Vertrouw op je innerlijke kracht, op je oerzijn, alles bevindt zich in je, niet buiten je. Zodra je dat gevonden hebt, ben je van niets of niemand afhankelijk en sta je nooit alleen.

Blessed Be Jolanda